Lazar Lobo

Kép megtekintése

Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers frontembereként három slágerlistára felkerült nagylemez, három Európa turné, hét slágerlistás videoklip után, 2017 szeptemberében elindította szóló pályafutását.
A 89‘ című készülő szóló album munkálatai elején már komoly elismerésben részesült a debreceni énekes-gitáros, hiszen a nagylemez producere George Shilling lett, aki olyan világsztárokkal dolgozik együtt, mint az Oasis, Mike Oldfield vagy Boy George. A siker kapcsán Debrecen Város Önkormányzata és Dr. Papp László Polgármester Úr támogatásban részesítette a produkciót.
Ezt követően a George Shilling-el való közös munka további sikereket hozott, hiszen 2018 januárjában Lázár a liverpooli Steaming Kettle Management és kiadótól kapott szerződést, februárban pedig a „The Only Thing“ című első videoklipje egyidőben jelent meg az Egyesült Királyságban és Magyarországon. A videoklip hazánkban a TV2 Zenebutik slágerlistáján 1. Helyre került, Angliában pedig több rádiós interjú is követte (SG1 Radio, Coventry Radio stb.), valamint számos online felületre is felkerült (Press Party, Able2Uk stb.). Megsokszorozódtak a hazai TV szereplések és fellépések is szólóban, a dal bemutatásra került a legnézettebb műsorokban: Duna Tv Szerencseszombat, Fem3Café, Duna Tv Család-Barát, majd Balatoni Nyár és így tovább.
2018 októberében „Nem titok“ címmel jelent meg Lázár második single dala, amely Pozsonytól-Csíkszeredáig minden rádióban a lejátszási listákra került, s premiere a Petőfi Rádióban volt. A dal a pozsonyi Pátria Rádióban a Nap Dala lett, így tovább növelte a Dirty Slippers frontemberének népszerűségét szóló előadóként is a Kárpát-medencében.
2019 elején újabb siker érte az előadót, hiszen a Grammy-díjas Tim Palmer (U2, Bon Jovi, David Bowie, Robert Plant, Goo Goo Dolls) kezdte el segíteni producerként a munkáját. A Tim-mel készülő első dal, a dalok az ősz folyamán látnak napvilágot, melyeket Lázár a debreceni Campus Fesztiválon, 2019. Július 17-én, a lemezbemutató nagykoncertjén élőben is eljátszott.
2019 március 1-jén a budapesti Gellért Hotel Dísztermében átvette a Pro Arte-díjat, „kiemelkedő művészeti tevékenysége elismeréseként“


Honlap:

Facebook oldalVerseny szabályzata