Bravó Johnny

Kép megtekintése

A Bravó Johnny Horváth Róbert és Simon András oldalbordájából, helyett agyából, lelkéből pattant ki az Úr 2016. évében, annak is valamelyik havában…

Sok-sok agyalás és próbatermi hangoskodás után megszületett az első magyar „hybridrockabilly” zenekar, amely mára elérte állandó tagságát, mégpedig:

Bodnár Attila - harsona (szabadidős gokart versenyző, önjelölt focidrukker)
Fánczi Gábor - nagybőgő (szolfézs export manager)
Horváth Róbert - gitár, ének (művészetterapeuta, semmitmondó)
Petrik Bea - ének (Biztosítás Szakértőügyi Minisztériumi főtanácsos)
Simon András - dob (logisztikai koordinátor, üdülésszervező Isola di San Nicola-ra /Szigetszentmiklós/)

A zenekar rendszeresen játszik komoly hangvételű megemlékezéseken, válópereken és garantáltan biztosítja a vidám, felhőtlen hangulatot. Több nagyszabású, nemzetközi hivatali beiktató ünnepség állandó résztvevője és elengedhetetlen tényezője.
Ha kell, könnyűzenei és városi rendezvényeken is szívesen részt vesz, ahogy ezt tette több alkalommal. Például Mezőtúron, az East feszten, Keszthelyen, a Street fesztiválon, Hajdószoboszlón, Esztergomban és Balassagyarmaton is. Ezen kívül többször látogat könnyűzenei klubokat is.

Aki nem hiszi, járjon utána!
Vagy nézze meg a Bravó Johnny facebook oldalát…

A zenekar alap tiszteletdíja 5 perc élőzenéért bruttó 4.000.000, azaz négymillió forint, azonban ez az összeg friss ingvasalással, hideg üdítők és hátmasszázs biztosításával, valamint házias ételek szervírozásával csökkenthető.

Ha elnyerte tetszését sokak által álmodott bemutatkozásunk, akkor várjuk jelentkezését!
Kontakt:
Simon András
+36-70-360-4845
[email protected]


Honlap:

Facebook oldalVerseny szabályzata