Amberjack

Kép megtekintése

Fergeteges rock, fergeteges blues – másképpen!

Ez az Amberjack!

2018 volt a zenekar eddigi legsikeresebb éve, amelyet a Uriah Heep előtti fellépés koronázott meg novemberben az Akvárium Nagyhalljában. Idén január végén volt a legújabb, On Your Knees című daluk és klipjük premierje a Lángoló gitárokon, a Petőfi TV-ben és a Rock Rádióban, valamint a Dürer Kertben tartott koncerten.

Tavasszal ugyanezt az utat járta be a ’Cockroach’ című dalukra készült klip, majd több meghívást is kaptak hazai és külföldi zenekarok előtti vendégszereplésre: a Whitesnake basszerosa, Marco Mendoza előzenekara voltak a tatabányai Roxxy-ban, játszottak az olasz LaceBlack előtt, és a MobilMánia vendégeként a Barba Negra Trackben, majd a Pretty Maids is őket választotta budapesti decemberi buliján. Önálló koncertjeik is voltak a fővárosban és vidéken egyaránt, valamint a FEZEN, a Művészetek Völgye, az Ukk&Roll Motoros és Rock Hétvége és a Rock On! Fest fesztiválokon is találkozhattak velük a rajongók.

A 2014-ben alakult zenekar életében a sikersorozat idén is folytatódik, hiszen március elején a Tátrai Band vendégei lesznek a Barba Negrában, majd számos egyéb fellépés mellett májusban a Depresszió előtt lépnek fel a Barba Negra Trackben. A 2017-es Storm után ráadásul új albummal is jelentkeznek majd, amelyen az angol nyelvű dalok mellett magyar szövegekkel is meglepik rajongóikat.

www.amberjackrockband.com


Honlap:

Facebook oldalVerseny szabályzata